25.04.2024 г.

Гадните местоименни наречия. I част

1 min read
Spread the love

Всички знаем, че 12-ият подвиг на Херкулес е бил да изведе триглавото куче от ада Цербер. Малцина знаят обаче, че всъщност дванадесетият подвиг е трябвало да бъде решаването на тест за МЕСТОИМЕННИ НАРЕЧИЯ.

Когато видял пробния тест върху наречия и местоименни наречия обаче, Херкулес се уплашил толкова, че бил готов да служи отново 12 години на Евристей – само и само да се отърве от теста.

Тогава Евристей заменил 12-ия подвиг (тест върху наречия и местоименни наречия) с битка с триглавото адско куче Цербер.

Херкулес слязъл в подземното царство, прекосил безкрайните полета с асфодели, преплувал река Стикс с лодката на Харон и победил Цербер. Сили му давала мисълта, че ако победи триглавото чудовище никога, НИКОГА няма да му се налага да прави тест върху наречия.

Малцина знаят, че именно местоименните наречия и сложните глаголни времена отказали Херкулес от амбицията да научи български.

Но за това – друг път!

А сега ви предоставям възможността да покажете, че вашата сила също е херкулесовска и можете да разгромите местоименните наречия!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAMAABhSmDtUMUhJODI2Qlk0TFNNRFhZQzMzOTRDQkRNVS4u

About Author

You may have missed